Oj, nu blev jag lite blyg!

                                       

OJ, NU BLEV JAG LITE BLYG!En föreställningen som leker med ljud, röst och sång. Om att våga ta plats och göra sin röst hörd. Om hur blyg man kan bli och hur pinsamt det kan kännas när det blir fel.


För de flesta av oss upplevs rösten som något identitetsskapande, något nästan privat, trots att vi använder den i nästan alla offentliga sammanhang för att kommunicera med andra. För många av oss är det konstigt när vi hör vår egen röst inspelad. När vi sjunger fel eller låter konstigt så skäms de flesta av oss. Behöver det vara så? Och vad gör man med sin skam?


I föreställningen får publiken möta flera olika karaktärer. Först och främst Lage och Missin, de skall sjunga en sång tillsammans men det blir lite fel och då måste det trösta sig genom att spela upp andra situationer där det blivit tokigt. Vi får bland andra möta; - läraren som inte vågade prata, - monstret med bebisröst och tolken som äter upp Finland.


MÅLGRUPP: Från 6 år

Längd 45 min


Medverkande Virginia Librado-Gallego,  Claes Åström

Max antal barn :70 

Föreställningen producerades med hjälp av bidrag från Stockholms stads kulturförvaltning


SCENOGRAFI & KOSTYM 

Caroline Romare 


SKAPANDE SKOLA 

En Clownworkshop finns. 


Workshops genomförs ute på skolan i olika lokaler beroende på gruppens storlek men minimum i ett undanröjt klassrum.

Längd 40 min

Pris 6.000kr

TILLGÄNGLIGHET

Inget stark blinkande ljus förekommer i våra föreställningar, inte heller starka dofter. De allra flesta av de lokaler vi spelar i är anpassade för  rullstolsburna personer. Får att få information om varje enskild spelplats går det bra att maila till dotterbolaget(@)gmail.com eller höra av sig

direkt till den spelplats där du vill se föreställningen.

Fota. Per Kristanssen

SUBVENTIONER 

Stockholms stad Arbetar du på en skola eller förskola inom Stockholmsstads geografiska gränser sponsrar staden med 50%.


Stockholms län, för föreställningar inom Stockholms län så står Region Stockholm står för ungefär halva kostnaden av föreställningarna

Fota. Per Kristanssen

PRESSBILDER

Stående 

Liggande

Dans

Fotograf Sigyn Stenqvist